Race the Rookies
Edmonton 2007

September 29, 2007
Login Sign up 
Company Info
Other Races
 
WelcomeSponsorsCompany HistoryWhat is ARSport HistoryBenefitsSponsor List

Mini Leaderboard

Checkpoints
RankTeams
StrCP1TA1CP3TA2CP5CP6CP7Fin
125
Trailtrash
Trek In: 10:03
Trek Out: 10:03
Trailtrash
Trek In: 10:10
Paddle Out: 10:10
Leg Time: 7 min
Trailtrash
Paddle In: 11:25
Trek Out: 11:35
Leg Time: 75 min
Trailtrash
Trek In: 11:57
Trek Out: 11:57
Leg Time: 22 min
Trailtrash
Trek In: 12:46
Bike Out: 12:56
Leg Time: 49 min
Trailtrash
Bike In: 13:18
Bike Out: 13:20
Leg Time: 22 min
Trailtrash
Bike In: 13:48
Bike Out: 13:48
Leg Time: 28 min
Trailtrash
Bike In: 14:17
Trek Out: 14:18
Leg Time: 29 min
Trailtrash
Trek In: 15:39
Trek Out: 15:39
Leg Time: 81 min
25
Fast Trax Adventure Racing Team
Trek In: 10:03
Trek Out: 10:03
Fast Trax Adventure Racing Team
Trek In: 10:10
Paddle Out: 10:10
Leg Time: 7 min
Fast Trax Adventure Racing Team
Paddle In: 11:31
Trek Out: 11:41
Leg Time: 81 min
Fast Trax Adventure Racing Team
Trek In: 12:01
Trek Out: 12:01
Leg Time: 20 min
Fast Trax Adventure Racing Team
Trek In: 12:33
Bike Out: 12:38
Leg Time: 32 min
Fast Trax Adventure Racing Team
Bike In: 13:08
Bike Out: 13:10
Leg Time: 30 min
Fast Trax Adventure Racing Team
Bike In: 13:33
Bike Out: 13:33
Leg Time: 23 min
Fast Trax Adventure Racing Team
Bike In: 13:56
Trek Out: 13:57
Leg Time: 23 min
Fast Trax Adventure Racing Team
Trek In: 15:02
Trek Out: 15:02
Leg Time: 65 min
3315
North by Northwest
Trek In: 10:03
Trek Out: 10:03
North by Northwest
Trek In: 10:11
Paddle Out: 10:11
Leg Time: 8 min
North by Northwest
Paddle In: 11:33
Trek Out: 11:43
Leg Time: 82 min
North by Northwest
Trek In: 12:09
Trek Out: 12:09
Leg Time: 26 min
North by Northwest
Trek In: 12:50
Bike Out: 13:00
Leg Time: 41 min
North by Northwest
Bike In: 13:29
Bike Out: 13:31
Leg Time: 29 min
North by Northwest
Bike In: 13:57
Bike Out: 13:57
Leg Time: 26 min
North by Northwest
Bike In: 14:24
Trek Out: 14:26
Leg Time: 27 min
North by Northwest
Trek In: 15:59
Trek Out: 15:59
Leg Time: 93 min
47
Team Core
Trek In: 10:03
Trek Out: 10:03
Team Core
Trek In: 10:10
Paddle Out: 10:10
Leg Time: 7 min
Team Core
Paddle In: 11:31
Trek Out: 11:41
Leg Time: 81 min
Team Core
Trek In: 12:06
Trek Out: 12:06
Leg Time: 25 min
Team Core
Trek In: 12:52
Bike Out: 13:02
Leg Time: 46 min
Team Core
Bike In: 13:29
Bike Out: 13:31
Leg Time: 27 min
Team Core
Bike In: 13:59
Bike Out: 13:59
Leg Time: 28 min
Team Core
Bike In: 14:24
Trek Out: 14:27
Leg Time: 25 min
Team Core
Trek In: 16:29
Trek Out: 16:29
Leg Time: 122 min
518
Boogaluu & Baloo
Trek In: 10:03
Trek Out: 10:03
Boogaluu & Baloo
Trek In: 10:10
Paddle Out: 10:10
Leg Time: 7 min
Boogaluu & Baloo
Paddle In: 11:31
Trek Out: 11:41
Leg Time: 81 min
Boogaluu & Baloo
Trek In: 12:09
Trek Out: 12:09
Leg Time: 28 min
Boogaluu & Baloo
Trek In: 12:53
Bike Out: 13:03
Leg Time: 44 min
Boogaluu & Baloo
Bike In: 13:37
Bike Out: 13:39
Leg Time: 34 min
Boogaluu & Baloo
Bike In: 14:05
Bike Out: 14:05
Leg Time: 26 min
Boogaluu & Baloo
Bike In: 14:30
Trek Out: 14:38
Leg Time: 25 min
Boogaluu & Baloo
Trek In: 16:09
Trek Out: 16:09
Leg Time: 91 min
6230
Tourtise & the Hare
Trek In: 10:03
Trek Out: 10:03
Tourtise & the Hare
Trek In: 10:11
Paddle Out: 10:11
Leg Time: 8 min
Tourtise & the Hare
Paddle In: 11:22
Trek Out: 11:32
Leg Time: 71 min
Tourtise & the Hare
Trek In: 12:08
Trek Out: 12:08
Leg Time: 36 min
Tourtise & the Hare
Trek In: 12:55
Bike Out: 13:05
Leg Time: 47 min
Tourtise & the Hare
Bike In: 13:37
Bike Out: 13:39
Leg Time: 32 min
Tourtise & the Hare
Bike In: 14:15
Bike Out: 14:15
Leg Time: 36 min
Tourtise & the Hare
Bike In: 14:42
Trek Out: 14:46
Leg Time: 27 min
Tourtise & the Hare
Trek In: 16:37
Trek Out: 16:37
Leg Time: 111 min
7306
What would Wayne do?
Trek In: 10:03
Trek Out: 10:03
What would Wayne do?
Trek In: 10:11
Paddle Out: 10:11
Leg Time: 8 min
What would Wayne do?
Paddle In: 11:34
Trek Out: 11:44
Leg Time: 83 min
What would Wayne do?
Trek In: 12:08
Trek Out: 12:08
Leg Time: 24 min
What would Wayne do?
Trek In: 13:06
Bike Out: 13:23
Leg Time: 58 min
What would Wayne do?
Bike In: 13:57
Bike Out: 13:59
Leg Time: 34 min
What would Wayne do?
Bike In: 14:31
Bike Out: 14:31
Leg Time: 32 min
What would Wayne do?
Bike In: 15:02
Trek Out: 15:06
Leg Time: 31 min
What would Wayne do?
Trek In: 16:10
Trek Out: 16:10
Leg Time: 64 min
8317
Mike's the Brute
Trek In: 10:03
Trek Out: 10:03
Mike's the Brute
Trek In: 10:11
Paddle Out: 10:11
Leg Time: 8 min
Mike's the Brute
Paddle In: 11:35
Trek Out: 11:45
Leg Time: 84 min
Mike's the Brute
Trek In: 12:09
Trek Out: 12:09
Leg Time: 24 min
Mike's the Brute
Trek In: 12:50
Bike Out: 12:55
Leg Time: 41 min
Mike's the Brute
Bike In: 13:34
Bike Out: 13:36
Leg Time: 39 min
Mike's the Brute
Bike In: 14:05
Bike Out: 14:05
Leg Time: 29 min
Mike's the Brute
Bike In: 14:32
Trek Out: 14:24
Leg Time: 27 min
Mike's the Brute
Trek In: 16:42
Trek Out: 16:42
Leg Time: 138 min
More...

Course Map

Looking to get started with a bang. Join in the fun for a year end party with the gang at Race the Rockies. Top team with at least one person that has never done Adventure Racing before wins up to three free individual entries to Race the Rockies Golden 2008.

News

                      Race Stats
    Teams Finished23
    Teams Still Racing0
    Teams Withdrawn0
    Distance100 km
    Lowest Elevation790 m
    Highest Elevation850 m

    Photos

    More...
    © Copyright 2012 v 2.2.81Contact Us